VRIENDEN VAN MUZIEKTHEATER AMERSFOORT

VRIENDJES WORDEN?

Vind jij MuzA net zo leuk als wij en draag je ons een warm hart toe? Dan kan je Vriend van MuzA worden. Als Vriend van MuzA geef jij ons een klein bedrag en krijg jij daarvoor in de plaats leuke extra’s die speciaal voor onze Vrienden zijn.

Het Vrienden Van-lidmaatschap loopt elk jaar van september tot september. Dat betekent dat we je elk jaar zullen vragen of je weer opnieuw Vriend wil zijn.

Nieuwsbrief

Drie keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief met daarin alle laatste nieuwtjes en een kijkje achter de schermen. Uiteraard krijg jij als Vriend de nieuwsbrief als eerste en heb je daarom ook als eerste de kans om bijvoorbeeld kaartjes te kopen voor onze voorstellingen.

Korting

Die kaartjes koop jij als Vriend natuurlijk met korting! Voor onze Vrienden die ons met 10 euro per jaar steunen is er een korting van 1,50 op maximaal twee toegangskaartjes. Steun je ons met 17,50 per jaar dan krijg je 2,50 korting op twee kaartjes. Geef jij ons 25 euro of meer dan krijg je maar liefst 3,50 korting op twee tickets! Zo zie je maar, goede vrienden zijn is soms best lucratief…

Workshop

Eén keer per jaar organiseren wij een workshop en borrel voor al onze Vrienden. Deze wordt verzorgd door de MuzA’s zelf of door (een deel van) ons artistiek team. Dit is de ultieme kans om te ervaren hoe het is om bij MuzA te spelen en eens een avondje in onze schoenen te staan. Deze unieke workshop en aansluitende borrel is alleen toegankelijk voor onze Vrienden.

ONZE VRIENDEN

Casper, Bas Verhoeven, PaolaOp de hoogte blijven van Muziektheater Amersfoort?

Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.